Vpiši iskalni niz

Vinske vitrine

Strast, ki jo do vina gojimo že stoletja, lahko v današnjih časih, bolj kot kdajkoli, izrazimo na najboljši možen način.

Vsak poznavalec vina ve, kako pomembno je, da vino postrežemo na pravi temperaturi, zato jim s širokim naborom vinskih vitrin omogočamo točno to.

Izbor vinskih vitrin iz našega programa vključuje serijo varnih, kakovostnih, visoko zmogljivih vitrin, oblikovanih s takšno pozornostjo do detajlov, da lahko postanejo del vašega interierja. Kot vrhunski oblikovani izdelki, so elegantne vinske vitrine izredno prilagodljive in ustvarjene z namenom, da vinu zagotovite kar največjo vidnost in ga ob tem ohranjate pri popolni temperaturi. Vinske vitrine so zasnovane tako, da zadostijo potrebam in zahtevam poznavalcev vina, ki se zavedajo dejstva, da je skladiščenje in postrežba vina pri ustrezni temperaturi ključnega pomena. Izdelki iz naše ponudbe vinskih vitrin so odlična rešitev za vinoteke, vinske kleti, restavracije, bare in zasebne domove. Najsodobnejša tehnologija hlajenja omogoča shranjevanje različnih vrst vina na popolni temperaturi, eleganten dizajn pa lahko stilsko ustreza vsem prostorom. Vinske vitrine lahko prilagodite svojim zahtevam prek izbora različnih barv, materialov, zaključkov steklenih vrat, barve in tipa razsvetljave in opcij z eno ali dvema temperaturnima režimoma. Z različnimi velikostmi, kapacitetami in dodatki boste svoje vino razstavili v najboljši luči.

Svojo popolno vinsko vitrino izberite med spodnjimi proizvajalci.


Vinske vitrine GEMM.pdf

Vinske vitrine Tefcold.pdf

Vinske vitrine Tecfrigo.pdf
Vinske vitrine Liebherr.pdf

Povpraševanje

Izpolnite spodnje podatke in oddajte vaše povpraševanje.

Polja označena z * so obvezna!

Kaza sistemi d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si