Vpiši iskalni niz

Priprava vode

Za popolne rezultate pranja s profesionalnimi pomivalnimi stroji je potrebna popolna priprava vode.

Sijajna posoda, bleščeč pribor in briljantni kozarci so rezultati, ki jih pričakujemo od pomivanja, vendar pa tem zahtevam tudi najboljši pomivalni stroji in najbolj učinkovita pomivalna sredstva ne zadostijo sama. Za to je potrebna ustrezna priprava vode oziroma mehčanje, ki je pomemben dejavnik celotnega sistema pomivanja. Z mehčanjem, razsoljevanjem in obratno osmozo se optimizira kakovost vode, rezultat pa je izboljšano pomivanje in manj oblog vodnega kamna v stroju.

S filtri in napravami za pripravo vode odstranjujemo ione, ki povzročajo nastajanje vodnega kamna, madežev ipd, kar rezultira v popolni demineralizaciji vode, ki je odlične kvalitete. Pravilna predpriprava vode je idealna rešitev za profesionalno pranje visoko kvalitetnega pribora, kristalnih kozarcev, kitajskega porcelana in ostale posode.

Najsi bo to filtriranje, mehčanje ali obratna osmoza, svojo idealno napravo za pripravo vode najdete med spodnjimi dobavitelji.Povpraševanje

Izpolnite spodnje podatke in oddajte vaše povpraševanje.

Polja označena z * so obvezna!

Kaza sistemi d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si