Vpiši iskalni niz

Parnokonvekcijske peči

Nove parnokonvekcijske pečice so ena izmed najbolj ekonomičnih rešitev kuhanja in pečenja med vsemi tipi gostinske opreme. Kombinacija edinstvenih tehničnih rešitev vam bo prihranila denar in obenem prispevala k ohranjanju čistega okolja.

Parnokonvekcijske pečice naših proizvajalcev so visoko učinkovite in vam z njihovo premišljeno izdelavo omogočajo hitro segrevanje in minimalno porabo energije med kuhanjem.

Pečice so izdelane z naprednimi sistemi vlaženja, ki lahko, odvisno od modela in nastavitev, avtomatsko določijo količino vlage, ki je potrebna za optimalno toplotno obdelavo jedi. Integrirani izmenjevalec temperature uporablja temperaturo odvodne cevi za paro in znatno zmanjša porabo električne energije. Edinstven sistem ravnanja z vodo potrebuje zanemarljive količine vode za hlajenje odvodne cevi za paro. Ta sistem znatno zmanjša celotno količino porabljene vode.

Uporabniški vmesniki pri parnokonvekcijskih pečicah so intuitivni, enostavni za uporabo preko zaslonov na dotik in vam omogočajo shranjevanje, ustvarjanje in hitri dostop do receptov. Vmesnik omogoča sočasno kuhanje in nadzorovanje vsakega nivoja posebej s časovnikom in zvočnimi opozorili. Pripravljene jedi imajo perfektno barvo, so sočne in hrustljave ter predvsem zdrave, saj so lahko pripravljene z minimalno uporabo maščob.

Z našimi parnokonvekcijskimi pečicami boste z manj stresa dosegali bolj konsistentne rezultate, ki bodo navduševali vas in goste. Z odličnim dizajnom zunanjosti pečic bodo te glavni predmet pozornosti vaše odprte kuhinje ali Show-cooking prostora, oblika pa bo poskrbela za ergonomično in enostavno uporabo. Dolgo življenjsko dobo boste pečici omogočili z uporabo primernih čistil in avtomatskimi programi čiščenja, prek katerih denar privarčujete vsak dan.

Parni konvektomati Fines PRO-COOK.pdf
Parnokonvekcijska pečica Lainox Naboo.pdf
Parnokonvekcijska pečica Lainox Sapiens.pdf

Povpraševanje

Izpolnite spodnje podatke in oddajte vaše povpraševanje.

Polja označena z * so obvezna!

Kaza sistemi d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si