Vpiši iskalni niz

Kombinirane hitre pečice

Oracle je idealna izbira za hitro in dinamično gostinsko storitev, z vedno večjo paleto inovativnih rešitev za prostore z velikimi odprtimi kuhinjami ali za majhne kuhinje.

Omogoča hitro kuhanje, pečenje na žaru, praženje, odmrzovanje in olajšuje pripravo široke palete sveže in zamrznjene hrane, kot so sendviči, peciva, pice, ribe, zelenjava in meso. Ima digitalni zaslon na dotik in številne predhodno konfigurirane recepte, ki omogočajo lažjo pripravo hrane. Zavzame minimalno površino, optimiziran komora za kuhanje se prilega 70 cm globokemu pultu, vanjo pa lahko vstavite pizzo premera do 30 cm. Oracle je mogoče hitro namestiti povsod, tudi na odprtih javnih površinah. S »Plug&Play« načinom namestitve jo preprosto priključite in takoj začnite z uporabo, saj ne potrebujete niti nape za odvod zraka. Poleg zelo intuitivnega zaslona na dotik, ima Oracle prilagodljiv meni, zasnovan na sliki, ki odpravlja jezikovne in besedne ovire. Pečica je povsem povezljiva preko vgrajenih povezav WiFi, Ethernet in USB. Zahvaljujoč vključenim samolepilnim odstranljivim folijam v pečici in sistemu hitrega hlajenja se Oracle ob koncu dneva hitro očisti. Za uporabo pečice niso potrebni dodatni pripomočki.

Več o dobavitelju hitre kombinirane pečice si lahko preberete na spodnji povezavi.


Kombinirana hitra pečica Oracle.pdf

Povpraševanje

Izpolnite spodnje podatke in oddajte vaše povpraševanje.

Polja označena z * so obvezna!

Kaza sistemi d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si