Vpiši iskalni niz

Ostale naprave

V prodajnem programu ponujamo tudi druge termične naprave, ki vam olajšajo delo, omogočijo konsistenco in kvaliteto ali pa prinesejo vrhunske rezultate za točno določeno živilo.

Kuhalniki testenin

Funkcionalna oblika, korita AiSi 316L, površine z globokim odcejalnim robom, enostavno čiščenje in lahko dostopni sestavni deli za vzdrževanje, široka paleta izbire modelov. Izbirate lahko med plinskimi in električnimi modeli različnih kapacitet in volumnov. Električne modele odlikujejo grelci vrhunske kvalitete Incoloy, na voljo so fiksni ali rotacijski, ter možnost izbire med ročno in digitalno regulacijo temperature. V plinskih modelih so vgrajeni inox gorilniki s sistemom pilot plamena in piezzo prižigalca na menjalne baterije. Izbirate lahko med modeli s prelivnim sistemom ali brez, z dovodom vode v korito ali brez. Pri električnih modelih vgrajen varnostni sistem za izklop grelcev za primer, da v koritu ni vode.


 
Katalog Gazi.pdf

Ohranjevalniki toplote

Glavni razlog za uspešno delo katere koli restavracije in kuhinje je zmožnost ohranjanja kvalitete jedi in živil do prodaje ali naročila, ko so ta že toplotno obdelana. Pri tem vidno vlogo igrajo ohranjevalniki toplote, s katerimi boste zmanjšali količino zavržene hrane, obenem pa obdržali visoko kvaliteto jedi. Na voljo so ohranjevalniki različnih velikosti in dimenzij, ki s svojimi inovativnimi sistemi omogočajo prihranek prostora in energije. Izdelani iz nerjavečega jekla, so zanesljiv partner v vsaki kuhinji, ki prihranijo čas izdaje in povečajo prihodke. 

Večji modeli so idealni za izvajalce cateringa ali dogodkov za večje skupine, manjši vam delo olajšajo med dnevnimi in večernimi konicami. Programi ohranjanja toplote so razviti po vseh standardih in pravilih za varno hrano, tako da vam olajšajo skrb za dobrobit gostov.

Toplovodne kopeli

Globoka korita za možnost uporabe GN posod do 200 mm globine, kvalitetni grelci incoloy, enostavno čiščenje in lahko dostopni deli za vzdrževanje. Lahko izbirate med velikostmi korit za GN posode GN 1/1, GN 1/1+1/3 in GN 2/1, GN 2/1+2×1/3. Dovod in odvod vode v korito, ročna ali digitalna regulacija temperature. Vgrajen sistem za izklop grelcev v primeru, da v koritu ni vode. Na dnu korita inox perforirani zaščitni vložek. 


Katalog Gazi.pdf

Povpraševanje

Izpolnite spodnje podatke in oddajte vaše povpraševanje.

Polja označena z * so obvezna!

Kaza sistemi d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si