Vpiši iskalni niz

Trgovinske vitrine

Trgovinske vitrine so idealna oprema za trgovine vseh velikosti, saj lahko z njimi razstavljate in shranjujete vaše izdelke, ki so tako še bolj mamljivi za kupce.

Vitrine, ki jih ponujamo, so izdelane po zadnjih trgovinskih standardih in ponujajo široko paleto hladilnih sistemov, oblik in personalizacije za vse vrste trgovin, mesnic, barov in podobnih obratov, saj so primerne za shranjevanje delikatesnih in mlečnih izdelkov, predpakiranih mesnin in mesa ter sadja in zelenjave.

Vitrine so dobavljive v verziji z oddaljenim hladilnim sistemom ali v “plug&play” opciji, ki omogoča takojšnjo uporabo brez dodatnega dela in stroškov. Pri večini vitrin iz našega programa lahko izbirate dizajn, materiale, barve, način zapiranja, tip osvetlitve in mnogo drugih funkcij. Vitrine so izdelane z mislijo na nizko porabo energije, visoko izkoriščenost prostora in izgled, ki bo pritegnil pogled slehernega obiskovalca vaše trgovine. Optimizirani sistemi pretoka zraka poskrbijo za nadzor zmanjšanje v primeru vitrine brez vrat, s tem pa kupcu omogočite mirno izbiro in pozitivno izkušnjo, saj je dokazano, da so prodajni rezultati izdelkov v odprtih vitrinah višji, kot v ostalih.

Trgovinske vitrine lahko izbirate med spodnjimi dobavitelji.

Trgovinske vitrine Tefcold.pdfPovpraševanje

Izpolnite spodnje podatke in oddajte vaše povpraševanje.

Polja označena z * so obvezna!

Kaza sistemi d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si