Vpiši iskalni niz

Financiranje

Cilj financiranja je zagotavljanje finančne storitve, prilagojene posebnim zahtevam in možnostim tega sektorja tako, da našim strankam ponudimo zanesljivo opcijo, ki olajša odločitev za nakup nove opreme.

Financiranje omogočamo malim in srednjim podjetjem poslovni najem opreme, ki jo potrebujejo, namesto nakupa, ki jim slabi kapitalsko strukturo v bilanci.

Naš partner za financiranje je osredotočen na pozitivne, dolgotrajne odnose in vsakega od njih obravnava z najvišjo pomembnostjo, pa naj bodo to odnosi s partnerji ali s strankami. Zavedajo se, da ima vsak od naših partnerjev in strank edinstvene izzive. Razvijajo rešitve za tovrstne izzive, s strokovnim znanjem, predanostjo, natančnostjo, poštenostjo in iskrenostjo.

Svojim strankam ponujamo možnost lizinga / najema kot dodatno rešitev z vidika financiranja ali kot alternativo nakupu. Z enostavnimi orodji nudimo podporo, ki vam omogoča kar najenostavnejše in najhitrejše možnosti lizinga oz. najema.

Ker se zavedamo, da ima vsaka naša stranka posebne zahteve in želje, vas vabimo, da nas v zvezi z možnostmi financiranja kontaktirate na +386 (0)1 23 55 040 ali nam pišete na info@kaza-sistemi.si.

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si