Vpiši iskalni niz

VITO – sistem za filtriranje olja

VITO – sistem za filtriranje olja

Da bo vaša ocvrta hrana kvalitetna in hrustljava, morate zagotoviti, da je olje v cvrtniku dobre kakovosti. Ob vztrajni rasti cen olja pa menjavanje olja v zadnjem obdobju predstavlja tudi velik strošek gostincem! 

Zahvaljujoč sistemu za filtriranje olja je mogoče podaljšati življenjsko dobo olja in s tem izboljšati kakovost ocvrte hrane.

Sistem za filtriranje olja VITO

Predstavljamo vam enostaven sistem za filtriranje olja VITO, ki je prenosni sistem in zato od številnih razpoložljivih rešitev filtriranja olja tudi najboljši.

Filtriranje omogoči, da se olje prečisti in omogoči pripravo bolj zdrave in okusne ocvrte hrane, brez neprijetnega vonja in okusa, s katerim se po navadi srečamo zaradi prevečkrat uporabljenega, starega olja. Zaradi tega je ocvrta hrana posledično bolj mastna in razmočena. VITO sistem filtriranja olja omogoča podaljšati življenjsko dobo olja, ter posledično izboljša okus in aromo hrane. Po izračunih se za približno 50% zmanjšajo stroški olja.

Z VITO sistemom za filtracijo olja se izognemo tudi debeli plasti zažganih ostankov na olju, ki se sčasoma zaradi nepravilnega čiščenja strdijo, kar posledično poviša stroške popravil in vzdrževanja. 

Poleg filtrirne naprave imamo v ponudbi tudi tester za olje, s katerim lahko odčitate ali je olje že primerno za menjavo ali ne. S filtrirno napravo in testerjem lahko tako popolnoma optimizirate življenjsko dobo olja.

Ponudite bolj zdravo ocvrto hrano, olju podaljšajte življenjsko dobo, izognite se poslabšanju okusa, olajšajte si čiščenje, zmanjšajte stroške popravil in vzdrževanja vaše naprave za cvrtje s sistemom za filtracijo olja VITO.

Pišite nam za ponudbo na prodaja@kaza-sistemi.si!Nazaj na seznam

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si