Vpiši iskalni niz

Tradicionalni spomladanski Kazin teambuilding

Tradicionalni spomladanski Kazin teambuilding

Tako kot vsako leto, se je Kazina ekipa tudi letos odpravila na spomladanski teambuilding, kjer smo izkoristili čas za povezovanje, druženje in spoznavanje novih dogodivščin. Letos smo izbrali vrhunsko lokacijo blizu Ljubljane, Orehov gaj, ki na enem mestu ponuja vse: od hrane, pijače do zanimivih iger: sekiromet, jenga velikanka, križci in krožci, odbojka, balinanje in badminton.

Za teambuilding smo izbrali sekiromet, da se prepričamo, ali je to res najbolj »usekana« zabava ta hip. Pod vodstvom izkušenih inštruktorjev smo se zbrali na prizorišču in adrenalina polni komaj čakali na začetek. Za ogrevanje smo imeli na voljo nekaj poskusnih metov, potem pa je šlo zares. Razdelili smo se v dve skupini, inštruktorji pa so nas vodili skozi različne zabavne igre. Za konec smo se pomerili v čisto pravem turnirju na izpadanje. Ekipni duh je bil res neverjeten. Vsak zadetek v polno smo pospremili z glasnim navijanjem. 

Na piknik prostoru nas je po koncu teambuildinga čakal All in piknik paket odličnih jedi iz žara, med katerimi bi zagotovo izpostavili zorjen roast beef z gorčičnimi semeni na žaru in svinjska rebra 6 ur prekajena na bukovih drvih. 

Enoglasno smo se strinjali, da je takšno druženje izjemnega pomena za timsko motivacijo, grajenje ekipne pripadnosti in dobrih odnosov znotraj podjetja. Nazaj na seznam

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si