Vpiši iskalni niz

Meiko – korak pred drugimi na področju ravnanja z odpadki

Meiko – korak pred drugimi na področju ravnanja z odpadki

Konec februarja 2022 je naša ekipa obiskala poslovnega partnerja Meiko na Dunaju, kjer se je udeležila dveh izobraževanj na tematiki ravnanja z odpadki v živilski industriji ter medicinskih dezinfekcijskih pomivalnih strojev.

Meiko je svetovno znani proizvajalec pomivalne tehnike. Poleg kvalitetnih rešitev na področju pomivalnih naprav, je vizija podjetja tudi stremeti k čistejšemu planetu z uporabo inovativnih tehnologij. Ker nenehno stremijo k iskanju naprednih rešitev za izzive, s katerim se srečuje človeštvo, so razvili linijo MEIKO GREEN Waste Solutions.

Sistemi za ravnanje z odpadki hrane Meiko Green Waste Solutions ponujajo individualne rešitve za učinkovito recikliranje le teh. Ostanki hrane in organski odpadki so dragocena surovina in vir energije. 

Na izobraževanju so nam predstavili dovršene sisteme za dehidracijo odpadkov in ločevanje suhe mase ter odpadne vode v AZP dehidratorju, sisteme zbiranja predelanih odpadkov preko naprave BioMaster. Spoznali pa smo tudi najkompleksnejši sistem WasteStar FC, ki deluje na princip vakuumske črpalke. Vse njihove rešitve za ravnanje z odpadki lahko popolnoma prilagodijo željam strank in so sestavljene po njihovi meri in željah.

Drugi del izobraževanja je bil namenjen predstavitvi medicinskih pomivalnih strojev za dezinfekcijo. Pogosto se zgodi, da ravno z opremo, ki pride v stik z urinom, blatom ali bruhanjem v bolnišnicah ali domovih za ostarele, ne ravnamo vedno tako skrbno, kot bi morali. Če je higiena glavni poudarek podjetja MEIKO na splošno, je ta poudarek dvakraten pri tehnologiji čiščenja in razkuževanja. 

Ker se tudi mi želimo prilagoditi izzivom prihodnosti in slediti trendom, bomo pridobljeno znanje in tehnologijo implementirali v naš prodajni program in predstavili omenjene rešitve našim strankam.

Želite, da vam predstavimo katero izmed naštetih tehnologij? Kontaktirajte nas na info@kaza-sistemi.si.Nazaj na seznam

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si