Vpiši iskalni niz

Inovativna prenosna kuhinja poskrbela za okusne obroke za vse udeležence OFEM 2023

Inovativna prenosna kuhinja poskrbela za okusne obroke za vse udeležence OFEM 2023

Na letošnjem Evropskem olimpijskem festivalu mladih (OFEM 2023) je poleg športnih dogodkov veliko pozornosti pritegnila tudi inovativna kulinarična rešitev za pripravo okusnih obrokov za vse udeležence festivala. Mobilna prenosna kuhinja je bila ključni element pri pripravi okusnih in uravnoteženih obrokov vse dni, ko je potekal festival.

V sodelovanju s Slorest, uradnim ponudnikom prehrane za OFEM 2023, smo postavili največjo začasno mobilno kuhinjo, ki je poskrbela za cca. 14.000 obrokov dnevno. Upamo si trditi, da je bila to zagotovo največja mobilna kuhinja v Sloveniji v zadnjem času. Pod velikim šotorom smo postavili stroje in linije za pripravo, obdelavo, kuhanje in deljenje hrane ter pomivanje številne posode.

Srce in duša te mobilne kuhinje so zagotovo bile 4 največje konvekcijske peči proizvajalca Fines, ki so s svojo prostornino in večjo zmogljivostjo omogočile kuhanje večjih količin hrane hkrati, kar je bilo ključno v tem primeru, kjer je bilo potrebno zagotoviti hitro in učinkovito strežbo.

Razdelilna linija kuhinje je bila opremljena s 70 chafing posodami, ki so ohranjale hrano na pravi temperaturi, kuharjem in strežnemu osebju pa omogočale, da so brez težav upravljali z različnimi jedmi.

Za pomivanje posode pa je poskrbel premium tračni pomivalni stroj Meiko, ki ustvarja popolno ravnovesje med najvišjo stopnjo čistoče, optimalno učinkovitostjo in minimalno porabo virov. 

Mobilna kuhinja je na OFEM 2023 omogočila pripravo sveže pripravljenih obrokov kar na prizorišču in tako postregla s hitro in kakovostno prehrano za športnike in druge udeležence dogodka. Ta je prispevala k celovitemu doživetju OFEM 2023, saj so športniki lahko uživali v vrhunski prehrani, prilagojeni njihovim potrebam.

Evropski olimpijski festival mladih 2023 je tako postavil novo raven pri pripravi hrane na dogodkih, s kombinacijo praktičnosti, okusa in trajnostnih pristopov. Z odličnim odzivom na prenosno kuhinjo so se organizatorji že začeli ozirati k prihodnjim izdajam OFEM, kjer bo inovativni koncept zagotovo imel pomembno vlogo.


Nazaj na seznam

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si