Vpiši iskalni niz

Bartscher

Bartscher GmbH je eno vodilnih podjetij v evropski industriji komercialnih kuhinj. Paleta izdelkov vključuje veliko izbiro profesionalnih aparatov, praktičnih pripomočkov za kuhinjo in inovativnih rešitev izdelkov - vse, kar sodobna komercialna kuhinja potrebuje za učinkovito delovanje.

                                                                                                                                            

Odkar je bil leta 1876 ustanovljen, je Bartscher postal dobavitelj celotne ponudbe za komercialne kuhinje. Naprave blagovne znamke Bartscher so na voljo v številnih evropskih državah prek pooblaščenih partnerjev. Tudi po zaslugi zavzete ekipe je po vsej Evropi zagotovljena tradicionalna visoka kakovost storitev.


To tradicionalno podjetje ima na svojem sedežu v Salzkottenu, kjer je veliko sodobno skladišče. Ugodnost za kupce: Na zalogi je vedno 1800 izdelkov, ki jih je mogoče odposlati zelo hitro. Prav tako mikroprocesorski nadzorni sistem zagotavlja takojšnjo dobavo skoraj vseh rezervnih delov.


Obsežna ponudba izdelkov je podprta z velikim konceptom storitev za stranke, ki mu Bartscher pripisuje velik pomen. Poglobljena podpora, hitra storitev za stranke in izkušena ekipa za upravljanje projektov zagotavljajo zelo visoko raven kakovosti storitev.

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si