Vpiši iskalni niz

Lainox

Več kot 35 let je Lainox odličen partner za vse kuharje. Podjetje Lainox je bilo leta 1981 ustanovljeno v Vittorio Veneto v Trevisu v Italiji in je bilo specializirano za oblikovanje in izdelavo opreme za profesionalne restavratorje, zlasti večnamenske pečice.

                                                                                                                                            

Močan podjetniški duh in kakovost inovacij sta se hitro izpostavila in ji prinesla pomemben tržni delež v Italiji in drugod. Kuharske izdelke in storitve Lainox občudujejo kuharji po vsem svetu, s celotno ponudbo kuharske opreme na petih kontinentih pa velja za vodilnega v svetu. Vedno v ospredju inovacij in prilagodljiv na potrebe svojih strank je Lainox razvil Naboo, prvo pametno kuharsko napravo; ne le parno konvekcijska pečica, ampak pravi kuhinjski pomočnik, ki združuje optimalno zmogljivost s skoraj neskončno ponudbo informacij, posodobitev in znanja. Raziskave, inovacije in usposabljanje so tri glavne sestavine recepta Lainox za uspeh.

Poslovna misija, "Odličnost v kuhinji", povzema prizadevanje podjetja za izboljšanje in dokazuje pogum, ki ga ima pri sprejemanju najtežjih izzivov na trgu.

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si