Vpiši iskalni niz

Družili smo se s strankami in poslovnimi partnerji na dogodku Z vami naprej 2023

Družili smo se s strankami in poslovnimi partnerji na dogodku Z vami naprej 2023

Sredi novembra 2023 smo se odločili naše stranke in poslovne partnerje pogostiti, da bi utrdili medsebojne vezi in jim predstaviti novosti, ki jih v podjetju KAZA neutrudno iščemo in razvijamo na področjih projektiranja, prodaje in servisa hladilnih sistemov, industrijskih kuhinj in pomivalnih linij. Pogostitev, ki se je odvijala v Gostilni Repovž v Šentjanžu, je tako predstavljala izraz naše hvaležnost za dolgotrajno sodelovanje in zaupanje. 

RAZVOJ PODJETJA KAZA SISTEMI

Našo poslovno pot smo začeli pred osmimi leti, ko smo si prve prostore uredili kot podnajemniki v Šiški. Led nas je začelo prebijati le osem zaposlenih v majhnih, a hkrati zelo prijetnih prostorih. Potrpežljivost in borbenost nas je končno pripeljala do prvega večjega projekta - prenove Tuša Celje. Ob vsem tem so prišle nove sladke skrbi, saj smo hitro prerasli našo Šiško. Z nakupom poslovne stavbe na Trpinčevi ulici 37a v Ljubljani smo pridobili večje pisarne, servisne in skladiščne prostore, ogromno parkirišče, pa tudi večje število zaposlenih, tako nas je danes že 40.

ODLIČEN SERVIS IN VELIKA ZALOGA REZERVNIH DELOV

Danes štejeta naša servisna in montažna ekipa že 24 članov. Smo edina ekipa v Sloveniji, ki hkrati pokrivamo tako gostinsko kot hladilniško dejavnost. Med seboj smo tesno povezani in odvisni eden od drugega, saj si izkušnje in znanja, pridobljena na naši poti in tehničnih šolanjih, nesebično delimo. O vseh težavah se redno pogovarjamo in jih sproti rešujemo kot team. Na ta način lahko servisno poskrbimo tudi za večje obrate in podjetja z veliko lokacijami – Slovenska vojska in policija, Protokol Republike Slovenije, Slovenski zapori, Slorest, Terme Čatež, Sovita, Krka, Hit Alpinea, Tuš, domovi starejših, šole ter vrtci. 

Z rastjo servisne ekipe se je sočasno povečevalo tudi naše skladišče, še posebej tisto z rezervnimi deli, ki je danes največje v Sloveniji v naši panogi. Danes lahko samozavestno in ponosno stojimo za besedami v logotipu našega podjetja, ki nas pooseblja: »TASTE OF QUALITY«.

OD MAJHNIH DO VELIKIH STRANK PO VSEJ SLOVENIJI

Radi imamo izzive, ki nam jih postavljajo stranke. Začeli smo z manjšimi projekti, no, takrat so bili za nas veliki. Eden prvih je bil TaBar, ta je pripeljal naš glas v center Ljubljane. Sledila je Osnovna šola Tržišče, ki je bil tudi naš prvi projekt s Kolektorjem. Ni dolgo trajalo, da smo posegli tudi po trgovskih centrih. Prvi je bil Tuš Celje in kmalu za njim več trgovskih centrov Bingo v Bosni. Aktivni smo tudi na področju družbene prehrane in cateringa. Uspešno smo izvedli več projektov za takratni Sodexo (sedaj Sovita) in zadnja leta tudi za Slorest. Opremljamo tudi prehrambne proizvodne obrate: Stork, K-norma, Aroma Global.., in kuhinje v bolnišnicah - prva je bila v Slovenj Gradcu, zadnja pa Psihiatrična klinika v Ljubljani. Vsa leta so z nami Terme Krka, Terme Čatež, HIT hoteli, v novejših časih pa še Hotel Bohinj, Hotel Bled Rose, Jelovica in drugi. 

Video utrinki z dogodka

KLJUČNI DOBAVITELJI IN NAČRTI ZA NAPREJ

Poleg našega dela in ustvarjanja, so v našem podjetju eden izmed ključnih členov uspeha tudi naši dobavitelji. Že od vsega začetka nam ob strani stojijo kvalitetni slovenski proizvajalci tehnološke opreme: Gazi ,Fines, Alpfrigo in naši »inoxserji« - izdelovalci inox opreme po meri. Z leti, ko smo rasli, smo začeli pridobivati tudi dobavitelje, ki so na svojih področjih vodilni in vlečejo celotno področje naprej z novimi inovacijami. Med ključnimi so Meiko, Robot coupe, Lainox, Ciam, La Moneffrina, Heinzelmann, Orved, Tecfrigo, Josper, Sirman, Alexander Solia, Agustoni Duplex, Igloo, PizzaMaster… Aktivno sodelujemo s preko 100 dobavitelji tehnološke opreme. V prihodnjih letih želimo, da naše podjetje raste skupaj z vsemi našimi partnerji, zato bomo z novim letom odprli nove proizvodne prostore v velikosti približno 1000 m2. S to investicijo bomo lažje izvajali nove projekte, ki jih pripravljamo, odpravili ozka grla ob sezonskih konicah in povečali našo konkurenčnost na trgu ter si olajšali vstop v ostale sorodne panoge. 

Srečno 2024!


Nazaj na seznam

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si