Vpiši iskalni niz

Profesionalna kuhinja v Seči - RESTAVRACIJA STAZIONE PARENZANA

Profesionalna kuhinja v Seči - RESTAVRACIJA STAZIONE PARENZANA
Profesionalno gostinsko opremo v čisto novi obliki smo dobavili še v pivnico v Seči.

Profesionalno gostisko opremo visoke kakovosti je dobila še ena kuhinja, in sicer restavracija Stazione Parenzana v Seči. Od izdelave projekta, popisa tehnološke opreme, izrisa kuhinje, vse do izvedbe in otrvoritve smo bili prisotni. Vsak oddelek na objektu je dobil potrebno opremo, ki jim bo omogočil najbolj optimalno delo. 

Pripravljalnice smo opremili z nevtralno inox opremo, aparati za obdelavo zelenjave, aparatom za izdelavo testenin, aparati za pripravo mesa, aparati za pripravo testa, tehtnicami in drugimi profesionalnimi kuhinjskimi aparati in pripomočki.

Osrednji del profesionalne kuhinje - termični del, sestavlja nova linija XP - LINE. Osrednji elementi so štedilnik, kuhalnik testenin, peč na oglje, plinski žar, električna friteza, konvektomat in drugi inox elementi, ki zagotavljajo dovolj delovne površine.

Peči so za gostinca ključen element dobrega dela, zato smo v Seči kuhinjo opremili z Fines parnokonvekcijskimi (PRO COOK) in pekarskimi (HTB) pečmi.

Pomivanje posode - ravno pomivalni del je tisti, za katerega stranke ne vedo kako pomemben je, za gostinca pa je tukaj najpomembnejša kvaliteta. S pomivalnimi stroji Winterhalter za belo in črno posodo ter za kozarce bo delo v restavraciji in pivnici olajšano in s tem pri osebju zagotovljeno zadovoljstvo.

Glede na vizijo investitorjev, ki bodo večino proizvodnje hrane ohranjali v svojih prostorih, smo jim kuhinjo opremili še z drugimi profesionalnimi gostinskimi aparati. Pacojet, Robot Cook, komorna vakumirka, dehidrator, aparat  za  gnetenje testa...

Hladilno opremo, ki je v velikih restavracijah ključna za ohranjanje svežih izdelkov in najbolj racionalno shranjevanje hrane, smo izvedli tako, da smo postavili 5 hladilnih in zamrzovalnih komor. Hladilna ali zamrzovalna komora, je najboljša rešitev za velike objekte kot tudi manjše objekte, saj jih izdelujemo po meri ter jih prilagajamo vsaki stranki posebej. 

Bar - točilni del, prostor ki je največkrat viden strankam, tam smo poskrbeli za dovršen videz s kvalitetnimi vinskimi vitrinami, hladilnimi pulti, ledomati, hladilnimi omarami...

PROFESIONALNA GOSTINSKA OPREMA

S vsakim zaključenim projektom se naučimo nekaj novega, se srečamo z novimi težavami in poiščemo nove rešitve. Najbolj pomembno pa je, da z vsakim projektom zrastemo še za eno stopničko. Ponosni smo in veseli.

O tem, da naše obljube niso prazne in da iz naših idej nastajajo čudovite kuhinje in vrhunske restavracije, se lahko prepričate sami. Stazione Parenzana v Seči odpira svoja vrata za vse vas že ta konec tedna.

Pred novim letom nas čaka še kar nekaj izzivov, ki jih bomo z veseljem delili z vami zato nas spremljajte še naprej. V kolikor pa imate prav vi kakšen nov izziv za nas, se že veselimo vašega sporočila ali klica

  PROFESIONALNA GOSTINSKA OPREMA


Nazaj na seznam

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si