Vpiši iskalni niz

Gazi

Podjetje Gazi je bilo ustanovljeno leta 1996.
V 20 letih smo s strastjo do načrtovanja in proizvodnje inovativne in dovršene profesionalne gostinske opreme uspeli z ustvarjanjem novih pristopov predstaviti posebnosti različnih svetovnih kuhinj v klasični kuhinji.

V razvoju in proizvodnji profesionalne termične opreme dajemo največji poudarek zanesljivosti in ekonomičnosti naših izdelkov. Prav posebno pozornost pa posvečamo dejstvu, da so naši izdelki enostavni za uporabo in čiščenje.
Naša glavna prednost pred konkurenco je, da naše stranke dobijo kar največ za vložena sredstva. Ni težko proizvesti dobrega produkta za visoko ceno. Naša glavna prednost pa je znamo proizvesti modern in visokokvaliteten produkt za zmerno ceno.
Vedno znamo prisluhniti našim strankam in se prilagoditi njihovim željam in potrebam.

Naše produkte že leta uporabljajo v številnih restavracijah v Sloveniji, Hrvaškem, Srbiji, Makedoniji, Bosni in Hercegovini, Črni Gori, Avstriji, Nemčiji, Belgiji in celo v Italiji.
Od leta 2015 predstavljamo našo opremo na dveh najpomembnejših evropskih sejmih za gostinsko opremo (Milano Host in Hamburg Internorga), saj želimo našo prodajno mrežo razširiti tudi na zahodne in vzhodne evropske trge.


KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si