Vpiši iskalni niz

Sirman

Podjetje Sirman že več kot petdeset let proizvaja vrhunske naprave za pripravo in obdelavo živil za profesionalne kuhinje, manjše mesarije in trgovinsko industrijo.

S svojo predano ekipo izdelke, ki so v celoti oblikovani in izdelani v Italiji, dobavlja več ko 600 posrednikom v 126 državah. Kot eno izmed vodilnih podjetij na svojem področju, strankam ponuja širok razpon inovativnih naprav, ki izpolnjujejo najrazličnejše potrebe restavracij, barov, pizzerij, mesarij, trgovin ter celo laboratorijev in tovarn.

Celotna pot od zasnove do končnega produkta je izvedena v lastnih prostorih in proizvodnih obratih, kjer s pomočjo 3D modelirnih postaj nov izdelek preučujejo in izpopolnijo, izdelajo pa potem v tovarni, ki lahko do strank odpošlje več kot 100.000 naprav letno.

V podjetju Kaza sistemi naprave proizvajalca Sirman ponujamo in svetujemo že od vsega začetka delovanja. Ne glede na to, ali potrebujete salamoreznico, ožemalec citrusov, namizni lupilec krompirja ali toaster – v Kazi vam z veseljem priporočimo kakšnega od Sirman produktov.


KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si