Vpiši iskalni niz

Robot Coupe


Robot Coupeproizvajalec profesionalnih naprav za pripravo živil


V Franciji, v osrčju Burgundije, ki je znana po svoji gastronomiji, je v 60. letih nastala znamka Robot Coupe. Robot Coupe je nesporni vodja na področju opreme za pripravo hrane. Ponuja široko paleto strojev, prilagojenih posameznih poklicnim potrebam, kot recimo restavracije, javne ustanove, delikatese, …

Poznan je po visoki kvaliteti in enostavni uporabi opreme ter je vedno en korak v prednosti pred svojimi zasledovalci.

Zgrajen je tako, da traja. Zahvaljujoč svoji zasnovi in komponentam so stroji Robot Coupe resnično izdelani za dolgo življenjsko obdobje, s tem pa pomaga zmanjšati odpadke in prihrani pri uporabi naravnih virov. Robot Coupe veliko vlaga v raziskave in razvoj, da bi zagotovili združitev vseh strojev visoke zmogljivosti z nizko porabo energije.

Stroji presegajo najstrožje standarde. Med drugim so tudi elektronske komponente skladne z novo direktivo ROHS, ki omejuje uporabo nevarne snovi. Številni stroji predvidevajo prihodnje zahteve, kot je direktiva EuP.

Robot Coupe si nenehno prizadeva za zmanjšanje embalaže in aktivno promovira rešitve na osnovi recikliranega kartona, ki zmanjšujejo porabo fosilnih goriv.

Proizvodi Robot Coupe so 100% popravljivi. Robot Coupe vzdržuje razpoložljivost rezervnih delov vsaj deset let. Vsi izdelki so več kot 95% reciklirani in podjetje aktivno sodeluje v različnih sistemih zbiranja in recikliranja države.

Robot Coupe je odgovorno podjetje in vsakodnevno promovira svoje vrednost, spodbuja individualni razvoj zaposlenih ter spoštuje vse mednarodne standarde dela. Okolju prijazno, energijsko učinkovit in kodeks etike so glavne smernice podjetja za prihodnost.

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si