Vpiši iskalni niz

Alexander SoliaAlexanderSolia – proizvajalec profesionalnih naprav za pripravo živil

AlexanderSolia že več kot 10 let združuje tradicionalne blagovne znamke s 100 letno zgodovino, tako da je pod eno streho vključil Alexanderwerk in Solia Palmer. Tako nadaljujejo z razvojem kakovostne proizvodnje velikih kuhinjskih aparatov, ki so narejeni v Nemčiji. Kot srednje veliko podjetje s sedežem na tradicionalni lokaciji Remscheid so se odločili postati vodilni na trgu za univerzalne obsežne kuhinjske stroje v Nemčiji.

Ekipa verjame, da je hranljiva, sveža in uravnotežena prehrana pomemben del življenja. Zato v podjetju AlexanderSolia usklajujejo svoje tehnološko znanje in ustvarjalni razvojni potencial v skladu z zahtevami kupcev na nacionalni in mednarodni ravni. Od manjših strojev za uporabo v gastronomiji do večjih strojev za skupinsko prehrano in do sistemov za industrijsko predelavo hrane, ki jih uporabljajo kmetijska podjetja in tudi v živilski industriji.

Ne glede na to, ali želite rezati, drobiti, naribati, pirirati, umivati, ekstrahirati, mešati, gnesti, lupiti, miksati, rezati na kocke, trakove, zdrobiti, zmehčati, narezati ali zmleti svoje prehrambene izdelke, vam univerzalno uporabni aparati predelajo hrano, ne da bi pri tem ogrozili okus in obenem ohranili svojo prehransko vsebnost.

Skoraj vsi obsežni kuhinjski aparati so v celoti izdelani iz nerjavečega jekla in izpolnjujejo najvišje zahteve glede kakovosti in varnosti naših kupcev. Zahvaljujoč svoji izpopolnjeni aplikacijski tehnologiji, zanesljivosti in preprosti uporabi se že desetletja uporabljajo v številnih velikih kuhinjah.

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si