Vpiši iskalni niz

Stazione Parenzana - funkcionalnost združena z estetiko.

Stazione Parenzana - funkcionalnost združena z estetiko.
Stari gostilni v Seči smo dali nov, svež videz in iz nje naredili pravo pivnico.

Vsak projekt je svoja zgodba. V podjetju Kaza sistemi vsakega naročnika in njegov projekt obravnavamo individualno in celostno.

Ko smo se srečali z naročnikom, nam je nemudoma postalo jasno, da nas čaka poseben izziv. Dobili smo nalogo, da staro gostilno spremenimo v pivnico, ki bo ponudila dobro in okusno hrano. Naš cilj je bil, da ustvarimo praktično kuhinjo, ki bo pokrivala dva tipa restavracije: pivnico s pivniško hrano ter ala carte restavracijo. 

Po pogovoru z naročnikom in uskladitvi želja in pričakovanj, smo se lotili načrtovanja. Naročnik se je lotil adaptacije prostorov, torej smo se morali popolnoma prilagoditi obstoječemu kuhinjskemu prostoru, ki pa je sestavljen iz številnih manjših prostorov. Naša strokovna ekipa v oddelku projektive je poskrbela, da so bili vsi prostori funkcionalni in najbolj optimalno izkoriščeni.
Pripravljalnice smo opremili z nevtralnimi inox elementi, napravami za pripravo mesa, obdelavo zelenjave pripravo testa in testenin, tehtnicami in drugimi pripomočki in profesionalnimi aparati, ki bo zaposlenim omogočila najbolj optimalno delo, saj želijo veliko večino proizvodnje hrane ohranjati v svojih prostorih.

Ker se zavedamo, da je ohranjanje svežine izdelkov in racionalno shranjevanje hrane ključnega pomena za restavracije, smo v Stazione Parenzana postavili 5 hladilnih in zamrzovalnih komor, ki so bile narejene po meri posebej zanje.

Stazione Parenzana

Osrednji, termični del kuhinje smo opremili s kvalitetnimi napravami proizvajalca Gazi, in sicer z novo linijo XP-LINE. Termični del sestavljajo štedilnik, kuhalnik testenin, peč na oglje, plinski žar, električna friteza, konvektomat in ostali inox elementi, ki zaposlenim zagotavljajo zadostno delovno površino, da lahko nemoteno opravljajo svoje delo. Ker vemo, kako pomembne so v profesionalni kuhinji peči, smo kuhinjo v Seči opremili s parnokonvekcijskimi pečmi PRO COOK in pekarskimi pečmi HTB slovenskega proizvajalca Fines.

Higiena in čistoča sta vedno na prvem mestu, zato smo v pomivalni del namestili kakovostne pomivalne stroje Winterhalter za belo in črno posodo ter za kozarce in tako zaposlenim v restavraciji in pivnici olajšali delo, gostje pa bodo vedno dobili brezhibno postrežbo.

Točilnemu prostoru, ki je strankam najbolj viden, smo namenili dovršen videz in ga opremili z vrhunskimi vinskimi vitrinami, hladilnimi pulti, ledomati ter hladilnimi omarami.
Ekipa podjetja Kaza sistemi je torej poskrbela za vse - vse od nevtralnih inox elementov, hladilniške opreme, tehnologije kuhinje za nemoteno in optimalno delo zaposlenih pa do čistil za ohranjanje brezhibne čistoče.


Funkcionalnost združena z estetiko. Rezultat pa... preprosto vrhunski!


Nazaj na seznam

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si