Vpiši iskalni niz

Market Maxi Gourmet ima povsem novo preobleko

Market Maxi Gourmet ima povsem novo preobleko
Kaza sistemi d.o.o. smo sodelovali pri prenovi legendarne blagovnice Maximarket. Prenova je bila sestavljena iz dveh delov.

V kuhinji Maxim smo obnovili obstoječe elemente ter dotrajane zamenjali z novimi. Tako smo kuhinjo osvežili ter funkcionalno prilagodili najzahtevnejšim kuharskim standardom.

Market Maxi Gourmet pa je dobil povsem novo preobleko. Indukcijski vok, kuhalnik testenin ter lava žar priznanega proizvajalca Gazi, sestavljajo povsem nov front cooking pult, kjer si stranke lahko same izberejo sestavine iz katerih jim kuharski mojstri, pred njihovimi očmi, pripravijo slasten obrok, v Rotisol pečeh pa se pečejo odojki, jagenčki in piščanci.

Market Maxi Gourmet pa je dobil povsem novo preobleko.

Posebnost termičnega bloka je, da smo vsak posamezni element vkomponirali v zelo trpežen in visokokvaliteten umeten kamen neolith, kar pomeni, da je površina termičnega bloka kamnita.

Kaza sistemi d.o.o. se pri sistemu kuhanja pred gosti zavedamo pomena estetike, praktičnosti in kvalitete, zato se vsakega projekta lotimo posamično ter za vsakega naročnika vse elemente naredimo po meri.

Rotisol peči za peko odojkov, jagenčkov ali piščancev, elegantnega videza pa strankam omogočajo ogled, kako se pečejo izdelki kot v pravih tradicionalnih gostilnah.

Kombinacija pločevine, stekla in kamna izraža svež, industrijski trend interierja, ki pa hkrati deluje zelo elegantno.

Celosten izgled marketa sledi sodobnim standardom. Kombinacija pločevine, stekla in kamna izraža svež, industrijski trend interierja, ki pa hkrati deluje zelo elegantno.

Skupaj s partnerji Fines, Gazi, De rigo, smo poskrbeli za nov mejnik na področju izkušnje nakupovanja v slovenskih veleblagovnicah.

Za več informacij nas kontaktirajte na info@kaza-sistemi.si.


Nazaj na seznam

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si