Vpiši iskalni niz

Hladilne vitrine modernega dizajna

Hladilne vitrine modernega dizajna
Gimnazija Moste se lahko pohvali z novim šolskim bistrojem.

Hladilna in ogrevana vitrina za pecivo, sendviče, kruh,… znamke CIAM bosta dijakom omogočali pregled nad svežimi dobrotami. Vitrine so zasnovane z izredno skrbnostjo za podrobnosti. Dizajnersko dovršene in enostavne za čiščenje, imajo LED razsvetljavo, predvsem pa so odlične pri ohranjanju nastavljanje temperature ter preprečujejo izsuševanje hrane. Tako bodo dijaki dobili dobrote vedno sveže in okusne.

 Dizajnersko dovršene in enostavne za čiščenje, imajo LED razsvetljavo, predvsem pa so odlične pri ohranjanju nastavljanje temperature ter preprečujejo izsuševanje hrane.

Namizne naprave kot so čeljustni žar, aparat za peko palačink ali palačinkar, mikrovalovna pečica, sokovnik, aparat za rezanje in sekljanje so sestavni del čisto vsake kuhinje. Z nekaterimi smo opremili tudi šolski bistro.

 S čeljustnim žarom znamke SIRMAN oz. po domače s toasterjem bodo kuharice lahko pripravile ne le samo okusne tople sendviče, ampak litoželezno ploščo uporabile tudi kot odlično žar površino za pripravo mesa, žar zelenjave,…

Mikrovalovna pečica je seveda nepogrešljiva pomoč pri ponudbi hitrih prigrizkov, zato tudi v šolskem bistroju ne manjka. Mikrovalovno pečico znamke SHARP uporabljajo za hitro pogrevanje prigrizkov.

Dijakom želimo, da bodo svoj čas v novem bistroju preživeli karseda kvalitetno ter s polnimi želodčki. Osebju v šolskem bistroju pa prijetno delo s profesionalno kuhinjsko opremo visoke kvalitete.

Dijakom želimo, da bodo svoj čas v novem bistroju preživeli karseda kvalitetno ter s polnimi želodčki.

V kolikor bi tudi vi potrebovali profesionalno gostinsko opremo smo vam z veseljem na voljo.

Projektiranje profesionalne gostinske tehnologije, prodaja ustrezne gostinske opreme, kvalitetna dostava in montaža tehnologije kuhinje in zanesljiv servis hladilne tehnike in gostinske opreme vse to na voljo v Kaza sistemi d.o.o.

Se že veselimo vašega sporočila ali klica.


Nazaj na seznam

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si