O podjetju

Osnovne dejavnosti podjetja Kaza sistemi so:

  • projektiranje hladilnih sistemov, hladilnih in zamrzovalnih komor
  • projektiranje industrijsko velikih kuhinj, pomivalnih linij, točilnih linij, termičnih blokov
  • prodaja, proizvodnja, montaža in servis hladilnih sistemov - naprav, gostinske opreme in naprav, termičnih blokov in naprav

Za učinkovito zadovoljevanje potreb naših strank na področju gostinske dejavnosti smo ustvarili podjetje, preko katerega zastopamo veliko priznanih in uveljavljenih Evropskih proizvajalcev na področju hladilnih in gostinskih naprav, proizvajamo pa tudi lastne proizvode in zagotavljamo učinkovit servis hladilnih in gostinski naprav.

Naši zaposleni so izkušeni, strokovno usposobljeni in zaupanja vredni ljudje, ki svoje zaupanje na terenu pridobivajo s svojim znanjem in odnosom do naših strank. Strmimo k tem, da našim strankam nudimo hitre odgovore in pravočasno dobavo, ter vso tehnično podporo in izobraževanje. Naše podjetje tesno sodeluje tako z dobavitelji hladilnih in gostinskih naprav kot z vsemi svojimi strankami.

Team Kaza Sistemov

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.