Vpiši iskalni niz

Vabljeni na sejem GAST EXPO

Vabljeni na sejem GAST EXPO
Gostinska oprema GASTexpo - 14. Mednarodni sejmi okusov 2020 konec meseca januarja, med 29.1. in 1.2. 2020 na gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Obiščite nas v Hali A - razstavni prostor 75.

Skupaj s partnerji gospodarsko-interesnega združenja GIZ HO.RE.CA se bomo predstavili na ogromnem razstavnem prostoru v hali A. 

Predstavili vam bomo  ponudbo profesionalnih gostinskih aparatov različnih dobaviteljev, med njimi najbolj kvaliteten lupilec krompirja Duplex, aparate za izdelavo testenin La Monferina, aparate za pripravo Aleksander solia, rezanje in sekljanje zelenjave Robot Coupe, pomivalno tehniko Wexiodisk, profesionalne peči Fines, hladilne omare Alpfrigo, termično opremo Gazi, čistila Ecolab ter drobni inventar Fiducia.

Projektiva oz. projektni team bo na voljo za predstavitev izvedenih projektov gostinske tehnologije. Predstavili vam bomo kako se razvijajo in nastajajo vrhunski projekti tehnologije kuhinje. Servis gostinske opreme in hladilne tehnike oz. njihova ekipa pa vam bo kar se da od blizu predstavila kvaliteto poprodajnih storitev. Razložili vam bomo, kako pomembno je imeti dober in zanesljiv servis in skrbeti za kupce na dolgi rok, za kar se pri nas zelo trudimo.


PRIDRUŽITE SE NAM NA DELAVNICAH

Pripravili smo različne teme. Predhodne prijave niso potrebne.


1. Sto in ena pašta

Pašta za kosilo! V času kosila se nam lahko, na razstavnem prostoru HORECA CENTRA, pridružite, da skupaj skuhamo kosilo. Pokazali vam bomo kako zelo enostavno je izdelati domače in sveže testenine, ki so več kot odlična ideja za kosilo, malico ali večerjo. Za vas bodo testenine pripravljali, kot jim mi pravimo, ''doktorji pašte'' s pomočjo LA MONFERRINA aparatov.


2. Top kremšnite

ZA DOBRO SLADICO JE VEDNO ČAS IN PROSTOR SEVEDA! Obrnili smo se na podjetje MOTIVI in poskusili rešiti ta problem. Na Sejmu okusov vam bomo na razstavnem prostoru HORECA CENTRA vsak dan okoli 12. ure predstavili rešitev. Namig za rešitev – hitre in okusne top kremšnite!


3. Sladoled za vsak okus

Vsak dopoldan v času Sejma Okusov, si lahko na razstavnem prostoru HORECA CENTRA podrobno ogledate kako poteka izdelava najljubšega in najpogostejšega greha vsakogar – Sladoleda. Z vrhunskimi Valtek stroji si lahko pobližje ogledate kako poteka priprava in izdelava različnih sladoledov. Vsekakor pa ste v kateremkoli delu dneva vabljeni, da sveže pripravljen sladoled tudi poskusite.


4. Z vrta na mizo s Primožem Dolničarjem

Primož Dolničar bo na Sejmu okusov predstavil svojo novo knjigo z naslovom Z VRTA NA MIZO. V sredo, 29.1.2020 se okoli 14.00 ure oglasite na razstavnem prostoru HORECA CENTRA, kjer nam bo Primož kuhal po receptih iz svoje knjige in nam razkril še tiste skrivnosti, ki so skrite med vrsticami.


5. Hitre skrivnosti počasnega kuhanja z Boštjanom Palčičem

Boštjan Palčič nam bo v četrtek, 30.1.2020, na razstavnem prostoru HORECA CENTRA razkril hitre skrivnosti počasnega kuhanja. DA, Boštjan bo kuhal za vsakega izmed vas.


6. David Bais vam bo pokazal...

Se sprašujete kaj? Ne vemo. Vemo samo to, da bo v soboto, 1.2.2020 na Sejmu okusov, na razstavnem prostoru HORECA CENTRA, kuhal. Kaj nam bo skuhal pa ostaja presenečenje. Imamo pa za vas namig – nekaj zelo okusnega. Tisti, ki ugane kaj, dobi 2 x repete! Vabljeni.


Vstopnice so na voljo tudi pri nas, seveda brezplačno.

Pošljite nam mail na info@kaza-sistemi.si ali pokličite na telefon: 070-661-990 (Lara Kraljevič).

Lepo vabljeni!


Nazaj na seznam

KAZA SISTEMI d. o. o.

Trpinčeva ulica 37
1000 Ljubljana

KONTAKT

Tel. št.: +386 1 29 26 789
E-pošta: info@kaza-sistemi.si

PRODAJA

Tel. št.: +386 1 235 55 96
E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si