Vpiši iskalni niz

Trendi, novosti, smernice. Obiskali smo Milano Host 2021 – Edinstven sejem svetovnega formata

Trendi, novosti, smernice. Obiskali smo Milano Host 2021 – Edinstven sejem svetovnega formata

Sejem Host Milano je največji in najnaprednejši mednarodni sejem posvečen gostinstvu, kjer se predstavijo največji svetovni proizvajalci in dobavitelji gostinske opreme. Sejem je odlična priložnost da se srečamo z našimi poslovnimi partnerji, s katerimi sodelujemo že vrsto let, spoznamo novosti in zremo v prihodnost skozi trende, napredno tehnologijo in inovacije, zato smo se tudi letos z zanosom odpravili tja.

Profesionalni pomivalni stroji

Še enkrat smo se prepričali da je Meiko, s katerim uspešno sodelujemo, vodilni in najboljši na področju pomivalnih strojev. Vodilni položaj so si utrdili skozi dolgoletno tradicijo:

  • Ker pri izdelavi pomivalnih strojev uporabljajo le najbolj kvalitetne materiale. Pomivalni stroji so skoraj v celoti izdelani iz inox-a (cevi, ohišje, pralne roke ...). Posledično to pomeni daljšo življenjsko dobo stroja.
  • Ker posvečajo velik del pozornosti vodi in sami pripravi vode na pranje. Poleg navadnega mehčanja imajo razvito drugo generacijo inverzne osmoze, ki prinaša najboljše rezultate pranja.
  • Ker so okoljsko osveščeni in si prizadevajo za zeleno trajnost. Razvijajo rešitve in inovacije, kako porabiti čim manj vode in energije, hkrati pa ohraniti kvaliteto pranja.

Na sejmu so predstavili napredne rešitve košar in nove vrste pomivalnih strojev, ki bodo na voljo v letu 2022.

Meiko sistem za pranje steklenic je na sejmu prepričal tudi komisijo, ki podeljuje nagrade Smart Label najboljšim inovativnim rešitvam na svojem področju. Njihov sistem za pranje steklenic se je tako kot edini v naši branži uvrstil na seznam nagrajencev.

Najboljša kombinirana pečica Lainox vseh časov

Na razstavnem prostoru Lainox smo si lahko v živo ogledali najnovejšo kombinirano pečico Naboo Boosted, ki je še zmogljivejša, manjša in boljša od njene predhodnice. Z gotovostjo lahko trdimo, da gre za najboljšo kombinirano pečico v svojem segmentu.

Za vas smo strnili nekaj najpomembnejših izboljšav peči Naboo Boosted:

  • do 20 % večja moč v primerjavi s prejšnjimi pečmi
  • do 50 % bolj zmogljiv sistem za razvlaževanje
  • možnost predogrevanja, ki lahko doseže 320 stopinj C
  • poraba energije je do 16 % manjša od prejšnjih modelov, zahvaljujoč napredni tehnologiji, ki zagotavlja porabo energije glede na obremenitev pečice
  • opremljena je z novim avtomatskim pralnim sistemom. Ta inovativni sistem za čiščenje s paro zmanjša porabo detergenta do 30 %
  • vključuje sistem, ki omogoča, tudi na daljavo, spremljanje porabe vode, energije in detergentov.
  • do 15 % boljša organizacija prostora v kuhinji

Lainox je peč Naboo Boosted zasnoval do popolnosti. Vgrajeni so najboljši elementi, ki so prestali in presegli dolgotrajne obremenitvene teste. Kombinirana peč Naboo Boosted je narejena da traja.

Slovenska podjetja na svetovnem tržišču

Obiskali smo naše slovenske poslovne partnerje, GaziFinesAlpfrigo, ki so svetovni javnosti predstavljali izjemno kvalitetne lastne produkte. Lahko smo ponosni, da imamo tudi v Sloveniji podjetja, ki sodijo v svetovni vrh na področju gostinstva.

Novejši model Pacojet 2+ ugledal luč sveta

Kot uradni zastopnik za prodajo in servis smo si ogledali najnovejši model Pacojet 2+. S predstavitvijo so želeli prikazati, da je Pacojet primerjen za vsako kuhinjo, njegova uporaba pa privede do boljše kvalitete hrane, prihranek na času in organizaciji strežbe.

Bi želeli bolje spoznati delovanje Pacojet? Kontaktirajte nas (info@kaza-sistemi.si ali 01 23 55 047).

V katero smer kažejo trendi in inovacije?

Ravnanje z odpadki

Zakonodaja na področju ravnanja z odpadki se nenehno spreminja. Na sejmu smo iskali in odkrivali rešitve na področju ravnanja z odpadki za večje uporabnike, saj dehidracijski sistemi kmalu ne bodo več primerna rešitev.

Tako nam je Meiko predstavil svoj Green koncept za ravnanje z organskimi odpadki. Zagotovo vrhunska rešitev za prihodnost, o kateri bomo več pisali v kakšni od naslednjih objav.

Sistemi v oblaku

Nič kaj presenetljivo je dejstvo, da številna podjetja veliko svojega truda, časa in denarja vlagajo v razvoj sistemov v oblaku, kjer lahko na daljavo pregledujejo in nadzorujejo svoje izdelke. Le to prinaša številne prednosti tako uporabnikom kot proizvajalcem: preglednost, energetska učinkovitost, uporabnost in preventivno reševanje morebitnih napak. 

Novi kuhinjski elementi

Med predstavljenimi novostmi bi zagotovo izpostavili kotel z mešalom, ki bo kmalu postal stalnica v kuhinjah. Kotel z mešalom naj bi pripomogel k višji kvaliteti pripravljene hrane in nase prevzel marsikatero delo, ki ga je do sedaj opravljal zaposleni. S tem pa prihranil veliko časa, ki ga bo zaposleni lahko izkoristil za druga pomembna opravila v kuhinji.

Mi smo navdušeni.

Za konec bi rekli tako: obisk sejma je že požel prve rezultate. Nadgradnja naših znanj pa se bo zagotovo obrestovala pri naših strankah.

Kontaktirajte nas ( 01 235 55 97 ali info@kaza-sistemi.si) in skupaj bomo našli najboljšo rešitev za vas.

Vaša Kaza sistemi


Nazaj na seznam

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si