Vpiši iskalni niz

Predstavitev uporabe različnih aparatov na ekološki kmetiji Dvornik

Predstavitev uporabe različnih aparatov na ekološki kmetiji Dvornik

Ob zgodnji jutranji uri smo se iz Ljubljane odpeljali proti Šentanelu na ekološko kmetijo Dvornik, kjer so pripravili predstavitev priprave njihovih izdelkov.

Tako smo si lahko ogledali delovanje aparatov:

Kljub slabemu vremenu sta nam pozitivno razpoložena Erika in Damijan pokazala kako jima aparati olajšajo izdelavo različnih izdelkov. Najprej smo si ogledali kako avtomatsko sito C80 spasira paradižnik za paradižnikovo mezgo. 

Nadaljevali smo z rezalnikom in sekljalnikom R652 V.V., aparat ki z različnimi vstavki zelenjavo nareže na kocke, lističe, paličice in še kaj. Z 0.8mm rezilom je kot bi mignil narezal zelenjavo za zeljno solato, zmogljivosti sekljanja pa se odlično obnesejo za sekljanje zelenjave za pripravo Dvornikovega lončka. 

Predstavitev smo zaključili z aparatom za izdelavo testenin P6, ki sestavine zgnete in z različnimi nastavki spremeni v več vrst testenin. Na koncu smo se okrepčali z odlično juho iz Dvornikovega lončka z domačimi pirinimi rezanci in z obiskom prodajnega prostora na kmetiji odlične okuse ponesli tudi domov.


Nazaj na seznam

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si