Vpiši iskalni niz

Obisk podjetja MEIKO - uspešno Srečanje v Offenburgu

Obisk podjetja MEIKO - uspešno Srečanje v Offenburgu
V začetku junija smo se udeležili izjemno uspešnega 3 dnevnega srečanja v Offenburgu, kjer nam je podjetje MEIKO predstavilo svoje ključne koncepte in inovacije. Podjetje MEIKO, ki se ponaša z vrednotami trajnosti in inovativnosti, je gostom omogočilo vpogled v svojo vizijo ustvarjanja čistejšega in bolj higieničnega sveta.

V MEIKO konferenčnem centru smo bili toplo sprejeti. Obiskali smo MEIKO Experience Center, kjer sta A.-K. Blum in JE. Sharma predstavila inovativne tehnologije podjetja.

Nadaljevali smo z obiskom MEIKO Clean akademije, kjer nas je Ch. Ruess seznanil z najsodobnejšimi rešitvami za čiščenje in razkuževanje, posebej zasnovanimi za bolnišnice in domove za ostarele. Sledil je ogled tovarne MEIKO, kjer smo imeli priložnost videti napredne proizvodne procese in inovativne izdelke v živo.

Navdušila nas je tudi predstavitev MEIKO GREEN rešitev za odpadke, ki jo je vodil J. Tewes in predstavitev sistema MEIKO M-iFlow v razstavnem prostoru, ki sta jo vodila M. Rohde in J. Meidinger, ter zaključek srečanja z razpravo o načrtovanju kuhinj s K. Astorjem.


MEIKO je predstavil nekaj svojih ključnih konceptov, med katerimi so:

Inovativna tehnologija pomivanja: Napredni pomivalni stroji, ki zagotavljajo izjemno učinkovitost in čistočo z minimalno porabo vode in energije.

Tehnologija čiščenja in razkuževanja: Rešitve, namenjene bolnišnicam in domovom za ostarele, ki zagotavljajo najvišje standarde higiene in varnosti.

Rešitve za ravnanje z odpadki: Sistematične in ekološke rešitve za obdelavo in recikliranje odpadkov, ki prispevajo k trajnostnemu razvoju.


Podjetje MEIKO se je izkazalo kot pionir na področju tehnologij za pomivanje, čiščenje in razkuževanje. 

Njihove rešitve ne samo da izboljšujejo higieno in čistočo, ampak tudi prispevajo k bolj trajnostnemu svetu.

Sedaj lahko izpostavimo in potrdimo prednosti MEIKO pomivalnih strojev:

Energetska učinkovitost: MEIKO pomivalni stroji so zasnovani tako, da porabijo minimalno količino energije, kar zmanjšuje stroške obratovanja in vpliv na okolje.

Nizka poraba vode: Zahvaljujoč naprednim tehnologijam, MEIKO stroji porabijo manj vode, kar prispeva k trajnosti in zmanjšanju operativnih stroškov.

Zanesljivost in dolga življenjska doba: Kakovostna izdelava in uporaba vrhunskih materialov zagotavljata dolgotrajno delovanje brez pogostih okvar.

Enostavna uporaba in vzdrževanje: Uporabniku prijazni vmesniki in preprosti postopki vzdrževanja omogočajo nemoteno in učinkovito uporabo.

Higienski standardi: MEIKO stroji zagotavljajo najvišje higienske standarde, kar je ključnega pomena za gostinstvo, zdravstvo in druge industrije.

Stranke se za MEIKO pomivalne stroje odločijo zaradi njihove zanesljivosti, učinkovitosti in osredotočenosti na trajnost. MEIKO je prava izbira za tiste, ki želijo združiti vrhunsko zmogljivost z ekološko ozaveščenostjo.


Več informacij o podjetju MEIKO in njihovih inovativnih rešitvah najdete na njihovi uradni spletni strani: MEIKO - https://www.meiko.info/en/


Nazaj na seznam

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si