Vpiši iskalni niz

Poslovna pot in predstavitev naprav Mycook in Rowzer PLUS

Poslovna pot in predstavitev naprav Mycook in Rowzer PLUS

Del naše ekipe se je odpravil v Barcelono, natančneje v majhno vasico Oliana, kjer se je leta 1962 začela uspešna zgodba podjetja Taurus.

Ogledali smo si proizvodnjo, se seznanili z zgodovino podjetja, spoznali še več njihovih produktov, predvsem pa nam je bil zanimiv del, kjer so nam do potankosti predstavili napravi Mycook In Rowzer PLUS. Definitivno sta obe napravi priročni ter nepogrešljiv pripomoček v vsaki profesionalni kuhinji. 

Vsestranski kuhinjski pomočnik Taurus Mycook 1.8

Mycook Taurus vsestranski kuhinjski pomočnik

Mycook 1.8 tako omogoča sekljanje, rezanje, drobljenje in ribanje. Poleg tega lahko z Mycook 1.8 pripravimo juhe, omake, pireje, emulzije, različna olja in nenazadnje tudi sadne in zelenjave sokove ter smoothije. S posebno funkcijo lahko testo za kruh, pizzo ali pecivo zgnetemo v le nekaj minutah, s priloženo metlico stepemo smetano, s posebno izbiro programa pa celo skuhamo testenine

Z edinstveno tehnologijo na osnovi indukcijskega gretja lahko pri 1800W dosežemo temperature do 120°C, kar pomeni hitrejše kuhanje, hkratno izvajanje različnih procesov obdelave živil in pripravo velikega števila receptov, ne glede na njihovo zahtevnost.

Edinstveni sladoledi, sorbeti in druge okusne jedi z Rowzer PLUS

Z Rowzer-jem PLUS pa globoko zamrznjena živila brez odtajevanja spremenimo v porcijske, ultra fine teksture. Z njim pripravljamo sladolede, sorbete, mousse, omake, kreme, paštete, … Sveže sestavine damo v posebno posodo in zamrznemo za vsaj 24 ur pri – 22 °C. Posoda se nato pritrdi na napravo in izbere se želeno število porcij (1 do 10). Rowzer PLUS je enostaven za uporabo in čiščenje, njegova zmogljivost pa vas bo navdihnila pri ustvarjanju novih in edinstvenih zamrznjenih tekstur. 

Svoj obisk podjetja Taurus smo zaključili z degustacijo odličnega mangovega sladoleda, ki smo ga seveda pripravili na Rowzer-ju PLUS ter si takoj, polni novih vtisov in znanja, v mislih že predstavljali in komaj čakali, da obe napravi predstavimo našim strankam. 

Za predstavitev Mycook ali Rowzer PLUS nas kontaktirajte na info@kaza-sistemi.si.


Nazaj na seznam

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si