Vpiši iskalni niz

Krepitev ekipnega duha in sodelovanja!

Krepitev ekipnega duha in sodelovanja!

Prehod iz pomladi v poletje je prinesel toplejše dni in priložnost za raziskovanje novih krajev… tako se je tudi ekipa sodelavcev Kaze zadnji teden v mesecu maju odpravila na tridnevni teambuilding izlet po Balkanu.

Takšni izleti so za podjetje res pomembni, saj ekipo še bolj povežejo, povečajo motivacijo in poskrbijo za boljše vzdušje na delovnem mestu.


Fascinantna destinacija bivše Jugoslavije

Po nekaj urni vožnji iz Ljubljane, smo prispeli pod goro Plješavica v kateri je vkopano letališče Željava. To podzemno letališče je bila ena najdražjih vojaških skrivnosti nekdanje države Jugoslavija, saj je obsegala pet velikih podzemnih hangarjev, ki so lahko sprejeli do 80 letal. Letališče je bilo zasnovano tako, da bi preživelo tudi jedrski napad, kar priča o njegovi strateški pomembnosti in tehnični dovršenosti.

Po ogledu letališča smo se odpravili proti Bosni in Hercegovini, se nastanili v rafting centru Beli, ter si na večerji izmenjali vtise in dogodivščine prvega dne.


Naravne lepote reke Une s kančkom adrenalina

Naš drugi dan se je začel adrenalinsko - z jutranjim rafting spustom s Štrbačkega buka. Idelana destinacija za rafting, s kristalno čisto vodo čudovitega slapu na reki Uni požene kri po žilah še tako še tako umirjenim pustolovcem.

Priložnost za občudovanje divje in neokrnjene narave nam je ponudila vožnja preko planote Manjača, kar pa ni trajalo dolgo saj smo hitro začutili živahen mestni utrip naše naslednje destinacije – Banja Luka. Večer smo zaključili z raziskovanjem mesta in okusno večerjo.


Skrivnosti vinskih kleti in okusi lokalnih dobrot

Zadnji dan smo se po zajtrku odpravili proti Sloveniji. Preden smo zaključili naše popotovanje smo si na domačih tleh privoščili vrhunsko degustacijo vin, kjer smo ob strokovnem vodstvu spoznali tradicijo pridelave vina in okusili različne vrhunske sorte vin.

Razvajanje brbončic smo nadaljevali s kosilom v restavraciji ob reki Krki, kjer smo uživali v okusnih lokalnih jedeh.


Polni novih spominov in veseli smo se vrnili domov. Te nepozabne izkušnje bodo še dolgo ostale v naših mislih. Pomenile so veliko več kot le oddih od vsakodnevnega dela – okrepile so naše vezi, izboljšale sodelovanje in komunikacijo med sodelavci ter povečale našo motivacijo.


Nazaj na seznam

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si