Vpiši iskalni niz

Gostinska oprema - vam od blizu

Gostinska oprema - vam od blizu
Prihaja 13. mednarodni sejmi okusov.

Gostinska oprema GASTexpo - 13. Mednarodni sejmi okusov 2019 konec meseca januarja, med 30.1. in 2.2. 2019 na gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Obiščite nas v Hali A - razstavni prostor 93.

Skupaj s partnerji gospodarsko-interesnega združenja GIZ HO.RE.CA se bomo predstavili na ogromnem razstavnem prostoru v hali A. 

Predstavili vam bomo  ponudbo profesionalnih gostinskih aparatov različnih dobaviteljev, med njimi najbolj kvaliteten lupilec krompirja Duplex, aparate za izdelavo testenin La Monferina, aparate za pripravo, rezanje in sekljanje zelenjave Robot Coupe, pomivalno tehniko Wexiodisk, profesionalne peči Fines, hladilne omare Alpfrigo, termično opremo Gazi, ter čistila Ecolab.

Projektiva oz. projektni team  bo na voljo za predstavitev izvedenih projektov gostinske tehnologije. Predstavili vam bomo kako se razvijajo in nastajajo vrhunski projekti tehnologije kuhinje. Servis gostinske opreme in hladilne tehnike oz. njihova ekipa pa vam bo kar se da od blizu predstavila kvaliteto poprodajnih storitev. Razložili vam bomo, kako pomembno je imeti dober in zanesljiv servis in skrbeti za kupce na dolgi rok, za kar se pri nas zelo trudimo.

Vabljeni tudi, da se nam pridružite na delavnicah, katere bomo v kratkem objavili na naši spletni strani. Spremljajte nas na spletu.

Vstopnice so na voljo tudi pri nas, seveda brezplačno.

Pošljite nam mail na info@kaza-sistemi.si ali pokličite na telefon: 070-657-237 (Tanja Groznik).

 

Lepo vabljeni!

 


Nazaj na seznam

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 29 26 789
E-pošta: info@kaza-sistemi.si