Vpiši iskalni niz

Winterhalter

Mnogo stvari, ki so danes značilne za Winterhalter, prihaja iz preteklosti; časa, ko je Karl Winterhalter v 40. in 50. letih prejšnjega stoletja ustanovil in izgradil to podjetje. Že takrat so bile nekatere vrednote značilne za Winterhalter. Mnogo stvari, ki so danes značilne za Winterhalter, prihaja iz preteklosti; časa, ko je Karl Winterhalter v 40. in 50. letih prejšnjega stoletja ustanovil in izgradil to podjetje.

Že takrat so bile nekatere vrednote značilne za Winterhalter. Posebna bližina strankam, veselje do razvijanja novih rešitev in pogum te rešitve udejanjiti na trgu. Pripravljenost podjetja, da se ukvarja tudi z najmanjšimi podrobnostmi in na prvo mesto postavi kakovost. Vse to je pripomoglo, da se je malo podjetje lahko razvilo iz dobavitelja strojev do ponudnika celostnega sistema za pomivalno tehniko, strokovnjaka za pomivanje in svetovno razširjeno znamko.

Proizvodnja poteka v Nemčiji in Švici. Lastnika Jürgen in Ralph Winterhalter cenita kakovost in ostajata zvesta svojim koreninam. Dodaten proizvodni obrat na Tajskem so zgradili z vizijo o boljšem izpolnjevanju zahtev azijskega trga in bližini strankam. Enako kot pragmatičnost pri tej temi, jih vizionarstvo krasi na drugih področjih, na primer, ko gre za prihodnost podjetja. Winterhalter je trenutno v procesu načrtovanja tehnologije pomivanja za digitalno prihodnost. Seveda povsem tradicionalno - s približevanjem strankam in poslovnim partnerjem. Vedno je v skladu z motom - kot strokovnjak za pomivanje, želimo strankam reševati težave, ki jih imajo s tem segmentom kuhinje.

Winterhalter pomeni:

  • Kakovost in zanesljivost
  • Celostna rešitev po meri
  • Stalna usmerjenost k strankom
  • Prizadevnost in zanesljivost
  • Inovativnost
  • Skrb za okolje in trajnostni razvoj


KAZA SISTEMI d. o. o.

Trpinčeva ulica 37
1000 Ljubljana

KONTAKT

Tel. št.: +386 1 29 26 789
E-pošta: info@kaza-sistemi.si

PRODAJA

Tel. št.: +386 1 235 55 96
E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si