Vpiši iskalni niz

Wexiodisk

Več kot štiri desetletja Wexiodisk razvija, proizvaja in trži pomivalne stroje vrhunske kakovosti, ki so hkrati tudi okolju prijazni stroji za profesionalno pomivanje posode. Podjetje se ne osredotoča samo na rezultate pomivanja, pač pa tudi na zanesljivost, ergonomijo, trajnost in zniževanje stroškov skozi celotno življenjsko dobo naprave.

Tako je Wexiodisk postal vodilni dobavitelj profesionalnih pomivalnih strojev v Skandinaviji.

Wexiodisk želi kupcu ponuditi varno uporabo, nizke stroške delovanja in dobro delovno okolje. Njihov primarni cilj je tehnično dovršen in konkurenčn izdelek, stroji pa so oblikovani z ekološko zavestjo, in sicer, z zmanjšanjem porabe vode, elektrike in detergenta. S temi ukrepi Wexiodisk svoj razvoj strateško usmerja k trajnosti.

Pomivalni stroji so v uporabi v velikih kuhinjah širom po svetu pod blagovnima znamkama Wexiodisk in Metos. Podjetje je vodilno v svoji panogi na področju inovacij in novih tehnologij ter idej; WD-100GR pomiva z granulami, tračni pomivalni stroj s tehnologijo ICS + (Intelligent Control System) in tehnologijo predpomivalnega stroja PRM, ki omogoča velike prihranke pri stroških delovanja.

Druge inovacije vključujejo: duplus tehnologijo, edinstven sistem, ki vodo iz zadnjega izpiranja uporabi v novem pomivalnem ciklu; WD-18CW, ki je namenjen pranju vozičkov,, in s pomočjo vrtenja te tudi osuši, sortirko jedilnega pribora s sistemom ACS in spletno orodje HACCP z polnim nadzornim sistemom.


KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si