Vpiši iskalni niz

Varimixer Bear

Leta 1915 je mladi danski mehanik po imenu Palle Hoff Wodschow ustanovil podjetje, ki je postalo svetovno znano po tem, da je "Močno kot medved". Že takrat je bil poudarek na mešalnikih za profesionalno uporabo. Mešalniki vključujejo moč in strokovno znanje, ki izhaja iz specializacije. Medved se uporablja kot blagovna znamka in simbol kakovosti, oblikovanja in delovanja že več kot sto let.

Danski dizajn in kakovost

Varimixer izdeluje opremo, zasnovano tako, da traja leta. Mešalniki vsak dan prenesejo težko delo, v pekarnah, kuhinjah, živilski in farmacevtski industriji.

Gre za mešalnike, zgrajene na podlagi tradicije dobre izdelave in edinstvene ideje - pri čemer se orodja vrtijo okoli lastne osi, hkrati pa se krožno gibajo v posodi, kot planeti okoli sonca. To pomeni, da je celotna mešanica v skledi obdelana, saj metlica doseže vse točke vzdolž strani posode.

Tradicija razvoja izdelkov, temelji na podrobnem poznavanju potreb in vsakodnevnih rutin uporabnikov ter inovacijah. Rezultat so profesionalni mešalniki, ki prevzamejo odgovornost za ergonomijo, higieno in enostavno čiščenje.

Danski dizajn in kakovost. Z skrbno izbranimi, dobro izobraženimi in profesionalnimi dobavitelji po vsem svetu, je zagotovljeno popolno zadovoljstvo pred, med in po namestitvi Varimixer aparatov.

Oblikovanje in nova tehnologija

Stroji, kot je npr. ročno-nastavljiv stroj, so bili zasnovani že pred desetletji. Zdaj proizvajajo že najnovejše fleksibilne robote  z avtomatskim časovnikom, ki poleg tega, da izvrstno opravijo svoje delo, delavcu tudi prihranijo čas. Številni profesionalci imenujejo Varimixer mešalnike za najboljše.


KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si