Vpiši iskalni niz

Rotisol

Podjetje Rotisol S.A. od leta 1954 izdeluje najučinkovitejšo gostinsko opremo iz svojih najsodobnejših proizvodnih objektov v Chellesu v Franciji. Rotisol je samostojno podjetje, ki ga ista družina vodi že več kot 65 let, ne le da nadaljuje lepo tradicijo tega zgodovinskega in priljubljenega stila francoskega kuhanja, temveč je bil skozi leta tudi odgovoren za številne novosti.

V zadnjih petdesetih letih Rotisol širi svojo ponudbo rotisserie, da zadovolji vse večje mednarodno povpraševanje po svojih kakovostnih izdelkih.

Kakovost dizajna, materialov in proizvodnih zmogljivosti podjetja Rotisol, poleg tega tudi odlična podpora in storitve, so omogočili, da se je podjetje močno razširilo. Rotisserie in druge izdelke zdaj uporabljajo priznane restavracije, supermarketi, hoteli in trgovine po vsem svetu.

Natančni inženiring podjetja Rotisol je zasnoval natančno hitrost vrtenja, ki jo zahteva evropski slog kuhanja. Omogoča, da se meso nenehno strdi in se zapira v naravne sokove, medtem ko maščobe odtekajo. Časi kuhanja so zelo hitri, za praženje tipičnega piščanca s 1 kg traja manj kot uro. Z gorilniki iz nerjavečega jekla bo vaša rotisserie vedno kuhala vaše izdelke v enakem času - tudi po letih intenzivne uporabe. Z Rotisolom boste svojim strankam vsakič dali okusne zdrave pečene piščance in meso, spečeno do popolnosti. Strokovnjaki za prehrano so ustvarili več kot 300 receptov za rotisserie, ki vam lahko pomagajo tudi pri razvoju novih izdelkov in inovativnih idej o menijih.

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si