Vpiši iskalni niz

Moretti Forni

Moretti Forni je z bogato tradicijo in strastjo do službe, danes absolutni vodja pri proizvodnji statičnih peči za picerije, slaščičarne in pekarne.
Konotacija italijanskih korenin, vezana na izvorno deželo, tradicija, ki se prenaša iz roda v rod, in inovativni potisk novega vodstva so Morettija usmerili v proces globalizacije, ki je blagovno znamko razširil na mednarodni ravni v 120 državah po vsem svetu.

Ena izmed močnih točk je široka paleta izdelkov, ki je podjetju omogočila raznolikost in hitro odzivanje na številne potrebe spreminjajočega se trga.
Vsaka linija izdelkov je preučena, zasnovana in zgrajena, da uporabnikom ponudi praktične rešitve z visoko tehnološko vsebino.
Dosedanji dosežki pa so tudi rezultat dobro premišljenih odločitev, ki jih narekujejo štiri smernice, ki sestavljajo poslanstvo podjetja: inovativnost, zanesljivost, varnost in prijaznost do okolja.


Inovacija je »uporabna«, saj uporabnikom zagotavlja najnovejše tehnologije, ki jih je Moretti že preizkusil in jih je lahko uporabiti.

Dokazana zanesljivost: življenjski cikel izdelka je izjemno dolg, poleg tega je omogočen tudi učinkovit in natančen poprodajni servis.

Zagotovljena je največja varnost, saj je vsak izdelek izdelan iz materialov in vrhunskih sestavnih delov, ki jih vedno preizkusi visoko usposobljeno osebje, preden se da na trg. Za Morettijevo zaščito končnih uporabnikov je to najpomembnejše.

Eko kompatibilnost: podjetje se nenehno zavzema za skladnost z okoljem, v katerem deluje, in vlaga v raziskave napredne tehnologije in vrhunskih rešitev, namenjenih varčevanju z viri in energijo, kot je uporaba obnovljivih virov energije, zmanjšanje odpadkov v vsaki fazi procesa in trajnosti v proizvodni verigi.

 

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si