Vpiši iskalni niz

Morello Forni

Morello Forni že od leta 1969 proizvaja profesionalne peči za pice. Tehnične raziskave, oblikovanje in razvoj so bile za podjetje vedno najpomembnejše vrednote, ki so omogočale, da so pred več kot štiridesetimi leti ustvarili posebne izdelke, vse od pizza peči s plinskimi ogrevalnimi ploščami do peči z vrtljivo ploščo.

Proizvodnja podjetja Morello Forni obsega široko paleto peči na drva, plin ali elektriko; statične ali vrtljive; visoko kakovostni izdelki združujejo enostavnost uporabe, varčevanje z energijo in gorivom ter vrhunsko zmogljivost peke.

MORELLO FORNI je že od leta 1969 načrtoval in gradil peči, vključno z razvojem vrtljivih plošč, ki so še danes redke in tehnično zahtevne. Volja po inovativnosti tradicionalnega oblikovanja peči se je začela z iskanjem praktične rešitve, da se v notranjosti kuhalnih komor ne bi nenehno vrteli le težkih bakrenih pladnji, ki se uporabljajo za pripravo "farinatov". Vrtljiva plošča je takoj pokazala svoj potencial za peko pic. MORELLO FORNI tudi po 40 letih vzdržuje oblikovanje in izdelavo izdelkov, da svojim strankam ponudi največjo prilagodljivost pri izbiri najboljših tehničnih lastnosti za njihove potrebe. Primer tega so trojni filtri proti onesnaževanju, razviti za reševanje težav s pregrevanjem in emisijami dimnikov, ki so zelo pogosti v tradicionalnih pečeh na drva.

 

 

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si