Vpiši iskalni niz

Metalcarelli

Metalcarrelli načrtuje in izdeluje vozičke in notranjo opremo za profesionalno uporabo: hotele, restavracije, bolnišnice in rehabilitacijske centre.

                                                                                                                                            

Podjetje Metalcarrelli je bilo ustanovljeno v obrtni delavnici pred več kot petdesetimi leti, razvilo je lastno znanje in izkušnje ter vložilo veliko naložbe v optimizacijo proizvodnje širokega nabora kakovostnih in praktičnih izdelkov, s čimer je postalo vodilno podjetje na trgu. Z več kot 1000 artikli je ključni partner številnim strankam.

Vsak dan veliko italijanskih in tujih strank, predvsem v Evropski uniji, pa tudi iz številnih držav Vzhodne Evrope in celotnega Sredozemlja, daje pozitivne pripombe in pošilja pozitivne povratne informacije.

V podjetju se z uporabo novih tehnologij, procesov in materialov izboljšuje proizvodni standard, poleg tega pa si podjetje prizadeva izpolniti naravne potrebe po varnosti, zdravju ljudi in vplivu na okolje.

Cilj podjetja je izdelati bolj zanesljive in trajne izdelke, izboljšati tako proizvodni postopek kot končni izdelek s temeljito analizo vplivov na okolje v celotni življenjski dobi izdelka: med izdelavo, med uporabo in na koncu med njegovim odstranjevanjem.

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si