Vpiši iskalni niz

Melform

Melform, vodilni na področju sistemov za nadzorovan temperaturni transport, je italijansko podjetje, specializirano za preučevanje, inženiring in proizvodnjo izoliranih in hladilnih transportnih posod in široko paleto pladnjev in dodatkov za živilsko industrijo.

Melform se ponaša z visoko kvalificiranim tehničnim oddelkom, ki je sposoben najti rešitve za posebne potrebe skladiščenja in prevoza.

Melform je bil vedno sinonim za varnost in kakovost: termoposode Melform, znane po vsem svetu, so v skladu z veljavnimi predpisi: imajo certifikat NF, varni za delo v okolju HACCP in lahko dobijo potrdilo ATP za cestni prevoz pokvarljivih živil.

Zahvaljujoč izkušnjam in napredni tehnologiji skupine Bonetto je bilo inženirsko področje izboljšano in je utrdilo svoje znanje pri rotacijskem in kompresijskem oblikovanju.

MELFORM - Skupina Bonetto je zanesljiv partner, pri katerem je temperatura bistven element za varovanje kakovosti: od maloprodajnega do prodajnega, od biomedicinskega sektorja do živilske industrije.

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si