Vpiši iskalni niz

Jipa

JIPA CZ je češko podjetje, ki razvija in izdeluje električne večnamenske naprave JIPA JUMP, ki se uporabljajo za kuhanje in pripravo hrane z avtomatskim dvigovanjem košare. Gre za izdelke češkega podjetja, ki ima lastne proizvodne stroje in orodja ter strokovna znanja. Podjetje ima dolgoletno znanje in praktične izkušnje na celotnem področju gostinskih objektov, od hotelov s petimi zvezdicami do restavracij, menz in gostinskih objektov s prehrano za otroke...

Po razvoju multifunkcionalne naprave JIPA JUMP, ki je temeljila na delu ustanovitelja in ki je vključevala uporabo novih tehnologij, je bil izdelan prvi prototipi multifunkcionalne prekucne ponve. V zvezi s tem je potrebno omeniti tudi stotine ur, ki so jih kuharji in tehnološki strokovnjaki porabili za usposabljanje naprave na podlagi svojih praktičnih izkušenj. Po več kot enoletnem poskusnem delovanju pri izbranih kupcih je bil JIPA JUMP dokončno predstavljen na mednarodnem sejmu v Milanu leta 2017. Ta dan je pomenil uradni začetek podjetja JIPA International s.r.o., ki je ekskluzivni zastopnik za prodajo multifunkcionalne prekucne ponve JIPA JUMP na Češkem in v drugih državah po vsem svetu.

Cilj je zadovoljiti sodobne gastronomske potrebe z uporabo večnamenske naprave JIPA JUMP iz restavracij á-la-carte. Multifunkcionalne prekucne ponve JIPA JUMP se uporabljajo v restavracijah, hotelih, gostiščih, vrtcih, šolah, univerzitetnih menzah, bolnišnicah, domovih za ostarele ali v javnih gostinskih objektih. JIPA JUMP je na voljo v štirih velikostih osnovne prostornine, ki so na voljo tudi z dodatnimi izvedbami, ki uporabljajo kuhanje pod pritiskom. Skupaj imajo 11 modelov, ki ponujajo vse načine priprave hrane: kuhanje, cvrtje, strganje, pečenje na žaru, praženje, kuhanje z nizko temperaturo (oz. počasno kuhanje) in vakuumsko kuhanje.

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si