Vpiši iskalni niz

Hoshizaki

Podjetje Hoshizaki je eden vodilnih proizvajalcev ledomatov, njihovo poslanstvo pa sta učinkovitost in zanesljivost. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1947 na Japonskem, svoj prvi ledomat pa so naredili v letu 1965. 

Vsi njihovi ledomati so zasnovani s strani japonske ekipe za raziskave in razvoj, ki zaposluje več kot 150 inženirjev. Ledomatom so posvetili posebno pozornost in jih zasnovali tako, da so prilagojeni svetovnemu trgu, kar pomeni, da brez težav dosegajo zelo visoko stopnjo učinkovitosti v različnih  okoljih. Ledomati so energetsko varčni in okolju prijazni (brez fluoroogljikovodikov) in zato dragoceni za uporabnike kot tudi okolje.

Njihovi produkti presegajo standarde na zahtevnih področjih prehrane, pijače, lokalov in restavracij. Ledomati Hoshizaki izdelujejo ledene kocke brez roba v različnih velikostih in oblikah. Ledomati so na voljo v različnih velikostih in zato primerni tako za manjše kavarne kot tudi za večje restavracije, ki potrebujejo večje količine ledu v čim krajšem možnem času.


KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si