Vpiši iskalni niz

Besser Vacuum

Profesionalne naprave za vakumiranje za Ho.Re.Ca in gospodinjski sektor

Besser Vacuum je italijansko vodilno podjetje v proizvodnji naprav za vakuumsko pakiranje, kuhinjskih orodij sous-vide in široke palete profesionalne opreme za ho.re.ca. sektor.

S sedežem v Dignanu, Udine (severovzhodni del Italije), je na trgu že več kot 20 let. S proizvodnjo vakuumskih strojev se Besser Vacuum lahko pohvali s prestižnim znanjem, ki je mednarodno priznano in nagrajeno.

Besser Vacuum v svetu

Družinsko podjetje je z dinamično energijo, mladim podjetjem, fleksibilnostjo, najsodobnejšo tehnologijo, neskončnimi raziskavami in razvojem omogočilo podjetju Besser Vacuum, da ima v lasti ameriško podružnico v Mehiki, pisarno v Hong Kongu in agencijo v ZDA in Indiji.

Tako je v skoraj vsaki državi sveta prisotno osebje Besser Vacuum, ki zagotavlja pomoč tudi po prodaji, podporo med razstavami in strankam omogoča iskanje lokalnega distributerja v bližini njihovega mesta.

Prijazen do okolja

Besser Vacuum  veliko pozornost namenja proizvodnji strojev, ki ohranijo hrano okusno in zdravo, hkrati pa z uporabo neškodljivih sestavnih delov in osredotočanjem na odgovorno recikliranje spoštuje okolje.

Razvoj

Tehnični oddelek je razvil profesionalno prvovrstno paleto notranjih komponent, ki so podjetju omogočale, da je bil nagrajen s prestižnimi certifikati EC in UL.

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si