Vpiši iskalni niz

Alto-Shaam

Od leta 1955 uvajajo nove rešitve za podjetja, ki gradijo zaupanje strank v njihovo poslovanje - in jim omogočajo, da sprejmejo inovativne pristope, ki prinašajo donosne priložnosti. S svojimi intuitivnimi in zanesljivimi dizajni dosegajo kupci večjo donosnost svoje naložbe, obenem pa popestrijo svoje menije. Alto-Shaam svojim strankam ponuja pomoč pri namestitvi, usposabljanju, kulinariki in tehniki.

V šestdesetih letih prejšnjega stoletja je ustanovitelj Jerry Maahs iskal inovativno rešitev, da bi lahko v zimskih mesecih Wisconsina svojim strankam dostavljal vročega piščanca. Več kot 60 let pozneje s strankami še vedno sodeluje pri novih rešitvah kuhinjske opreme, ki izpolnjujejo vse večje potrebe industrije.

Alto-Shaam s sedežem in proizvodnjo v Menomonee Falls v Wisconsinu ponosno ponuja oprem za prehrambeno industrijo, ki se danes uporablja že v več kot 90 državah po vsem svetu. Naložbe v proizvodne procese in delovno silo poudarjajo zavezanost k izboljšanju notranjega procesa, skupnosti in živilski industriji. Z nenehnimi naložbami v nove tehnologije, kot so robotika in avtomatizacija, Alto-Shamm uvrščamo na vrh industrije živilskih storitev.

Namen podjetja je, da strankam zagotavlja najboljše izdelke. Kupci so Alto-Saam prepoznali po kakovosti, oblikovanju in inovacijah v industriji živilske storitve. Ta priznanja dokazujejo in potrjujejo zavezanost k izpolnjevanju vseh potreb strank.

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si