Vpiši iskalni niz

Alpfrigo

Alpfrigo je slovensko podjetje, specializirano za razvoj, proizvodnjo in trženje hladilne opreme za prehrambno industrijo, pekarstvo in gostinstvo. Na podlagi lastnega razvoja in dolgoletnih izkušenj na področju hladilstva, je podjetje razširilo svoj proizvodni program na področje medicine, farmacije in laboratorijev.

Podjetje je leta 2001 ustanovila skupina strokovnjakov z dolgoletnimi izkušnjami na področju hladilne tehnike. Od ustanovitve dalje podjetje stalno vlaga v razvoj obstoječih in novih proizvodov ter v širitev trga. Smo izvozno usmerjeno podjetje, 90% prihodka ustvarimo z izvozom, največ na trgih EU. Prisotni smo v več kot 20 državah.

Alpfrigo odlikujejo inovativnost in izvirne rešitve, prilagojene potrebam posameznih kupcev, pa tudi po fleksibilnost in neprimerljiva kvaliteta.

Kakovost in učinkovitost proizvodnje je naša prioriteta. Da le to lahko zagotovimo, se vse faze proizvodnje in kontrole izvajajo v naših prostorih. Nenehno opravljajo nadzor kakovosti v različnih fazah proizvodnje. Vsak izdelek je preverjen in testiran (pregledan) pred odpremo. Uporabljajo materiale in opremo evropskega porekla.


ALPFRIGO KATALOG

KAZA SISTEMI d. o. o.     

Trpinčeva ulica 37A
1000 Ljubljana

    PRODAJA

   Tel. št.: +386 1 235 55 97
   E-pošta: prodaja@kaza-sistemi.si

SERVIS

Tel. št.: +386 30 311 338
E-pošta: servis@kaza-sistemi.si

INFO

Tel. št.: +386 1 235 55 97
E-pošta: info@kaza-sistemi.si